Get Adobe Flash player

Over ons

 

Moving Melodies Showproductions en Rental is met meer dan 10 jaar ervaring uw betrouwbare partner voor professionele verzorging van licht, geluid en video voor evenementen,  presentatie, bedrijfsfeesten, bands, theatervoorstellingen, kortom “Showproductions”. Naast jarenlange ervaring en gebruik van enkel professionele apparatuur onderscheiden wij ons door de wens van de klant voorop te zetten en budget gericht mee te denken in de beste oplossing voor uw evenement.

 

Duidelijkheid en stiptheid staan bij ons hoog. U weet wat u van ons kan verwachten en wij houden ons aan deze afspraken. Geen onverwachte uitdagingen op locatie maar een professioneel georganiseerde productie met alle puntjes op de i dat is waar wij voor staan. Dit realiseren wij door een juiste communicatie met de klant, leveranciers en derde partijen en een goede productie planning.

 

Naast het compleet verzorgen van showproducties zijn wij tevens uw partner voor verhuur van apparatuur. Moving Melodies Rental verhuurd professionele licht en geluidsapparatuur van merken als Nexo, Logic Systems, MA Lighting, Martin, JB Lighting enz.

 

Rental is bij ons zo divers als het huren van 1 enkele microfoon tot een complete professionele configuratie voor meerdaags gebruik.

 

Onze "dry hire" verhuurlijst is hieronder online te downloaden.